Dagbesteding

 

“In ons atelier en onze winkel werken zo’n acht deelnemers aan zelf gemaakte producten en kunst.

Voor iedereen zoeken we iets wat bij hen past. Zolang het maar creatief is.”

 

Atelier / winkel  'aan het grachtje' is gelegen aan de stadsgracht van centrum van Zwolle. In de een werkplaats / het atelier kunnen deelnemers samen met ons team van professionele en creatieve begeleiders in een kleinschalige, vertrouwde omgeving, veel verschillende creatieve activiteiten ondernemen.

 

In het Atelier zoeken we naar werk dat aansluit bij de wensen en talenten van de individuele deelnemers. Creatieve activiteiten zijn onder andere kaarsen en zeep maken, schilderen, mozaïeken, décopatchen, bloemschikken, borduren en haken. Meer technische activiteiten zoals fotografie, houtbewerken en computerwerkzaamheden behoren ook tot de mogelijkheden. We kijken wat deelnemers kunnen / willen en passen onze activiteiten zo veel mogelijk daarop aan. Daarnaast worden er regelmatig leuke excursies / workshops georganiseerd zoals een bezoek aan Museum de Fundatie.

 

Veel van de producten die door de deelnemers zijn gemaakt, worden verkocht in winkel op de begane grond. Een aantal van onze deelnemers werken ook mee in de winkel, zowel in de verkoop als bij het etaleren en decoreren van de handgemaakte cadeaus.

 

We werken ook met opdrachten. Voor meer infomatie hier over kunt u bellen of mailen.