De Lunchwinkel / GoskerZorg

Welkom op de site van de Lunchwinkel.


“Koffie is altijd een goed idee"


Met trots vertellen we over onze combinatie van lunchroom, cadeauwinkel en zorg.

We zijn gevestigd in een statig monumentaal grachtenpand aan de rand van het centrum van de Hanzestad Zwolle. De sfeervolle Lunchwinkel is een plek om gezellig een kopje koffie te drinken of heerlijk te lunchen. Daarnaast hebben wij een uniek aanbod van cadeaus veel daarvan die zijn vervaardigd in ons atelier of bij andere zorgaanbieders.

De de sfeervolle aankleding en de mooie ligging bieden u een unieke gelegenheid om te genieten van onze (h)eerlijke producten. We zijn rolstoeltoegankelijk en voor de kids hebben wij een kleine speelhoek.

Bij de geur van lekkere Bazar koffie en versgebakken brood serveren we met zorg bereide producten. Deze zijn ambachtelijk gemaakt, streekgebonden, biologisch of worden ingekocht bij organisaties die ook zorg aanbieden.

De Lunchwinkel is onderdeel van Gosker Zorg. Niet alleen worden veel producten uit de cadeauwinkel gemaakt in het bovengelegen atelier. Ook kunnen deelnemers van Gosker Zorg, onder begeleiding assisteren, in De Lunchwinkel.

U vindt op onze website alle mogelijkheden die wij u bieden, voor het meest actuele nieuws verwijzen wij u graag naar Facebook of Instagram

Wij kijken er naar uit om u welkom te heten!

Team De Lunchwinkel / Gosker Zorg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aaangepaste openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
-
11:00 - 16:30 uur
11:00 - 16:30 uur
11:00 - 16:30 uur
11:00 - 16:30 uur
11:00 - 17:00 uur
-


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Menukaart


I.v.m. het corona virus kunt u hier of bij binnenkomst reserveren. We zullen u bij binnenkomst ook de wel bekende vragen stellen.

Reserveren bij De Lunchwinkel

---------------------------------------------------------------------------------------

Contact